Can Solei fase III

Sembla que a poc a poc es va concretant i actuant al gran parc de Can Solei i Ca l’Arnús, un parc que si no ho és ja, serà de referència per tota la ciutat .

La tercera fase d’arranjament del parc s’aprovarà aviat, i de les actuacions més destacades entre d’altres esta l’adaptació d’accessibilitat de l’entrada principal del parc de Can Solei, eliminant les escales d’accés i adaptant l’entorn a persones amb mobilitat reduïda.

Instal·lació de jocs infantils a la pineda enfront la nova escola Artur Martorell amb uns nous jocs per a nens i nenes de bona qualitat.

Dues porteries per practicar el futbol sala també a la explanada dels pins però a tocar del límit amb ca l’Arnús, tot això pel que fa a Can Solei.

Pel que fa a Ca l’Arnús, instal·lació també de jocs infantils a prop de l’accés principal del parc pel carrer Sant Bru, entrant a ma esquerra

També s’instal·laran àrees destinades a gossos sense lligar.

Pel que fa als accessos del parc, esta previst l’instal·lació de zona 30 a la cruïlla dels carrers Prim, Germà Juli i Mendez Nuñez, aquesta actuació marcarà com a zona 30 l’entorn de Can Solei, reduint la velocitat de vehicles a la zona i donant com a prioritari l’accés a vianants i bicicletes.

This entry was posted in Parc and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *