Visita del regidor de Via Pública

Avui a l’associació hem tingut la visita del regidor de Via Pública, en Daniel Gracia, que ha vingut acompanyat de la coordinadora del Districte Primer, la Montse Juarez.

Abans d’arribar a l’associació de veïns, el regidor i la coordinadora han visitat el solar i un cop amb els veïns, hem visitat la zona de l’Avinguda Navarra i el talús que hi ha al costat del cementiri on hi ha uns llums trencats que poden ser perillosos.

A la reunió que hem fet posteriorment, s’ha demanat al regidor una actuació ràpida al solar i s’ha compromès a estudiar quin cost tindria cimentar el terra de la part on ara aparquen cotxes i arreglar la part superior i donar-nos una resposta el més aviat possible. No s’ha compromès a donar-nos una data per l’actuació, però si a que es farà.

Bé, en els propers dies s’haurien de veure en marxa les actuacions més simples que s’han comentat amb ell (com ara el tema dels llums trencats) i esperar que tiri endavant el que sigui necessari per arreglar el solar el més aviat possible.

This entry was posted in Altres. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *