Can Solei fase III

Sembla que a poc a poc es va concretant i actuant al gran parc de Can Solei i Ca l’Arnús, un parc que si no ho és ja, serà de referència per tota la ciutat .

La tercera fase d’arranjament del parc s’aprovarà aviat, i de les actuacions més destacades entre d’altres esta l’adaptació d’accessibilitat de l’entrada principal del parc de Can Solei, eliminant les escales d’accés i adaptant l’entorn a persones amb mobilitat reduïda.

Instal·lació de jocs infantils a la pineda enfront la nova escola Artur Martorell amb uns nous jocs per a nens i nenes de bona qualitat.

Dues porteries per practicar el futbol sala també a la explanada dels pins però a tocar del límit amb ca l’Arnús, tot això pel que fa a Can Solei.

Pel que fa a Ca l’Arnús, instal·lació també de jocs infantils a prop de l’accés principal del parc pel carrer Sant Bru, entrant a ma esquerra

També s’instal·laran àrees destinades a gossos sense lligar.

Pel que fa als accessos del parc, esta previst l’instal·lació de zona 30 a la cruïlla dels carrers Prim, Germà Juli i Mendez Nuñez, aquesta actuació marcarà com a zona 30 l’entorn de Can Solei, reduint la velocitat de vehicles a la zona i donant com a prioritari l’accés a vianants i bicicletes.

Esta entrada ha sido publicada en Parc y etiquetada como . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.