Neteja de Margarida Xirgu

Demà dimecres l’ajuntament farà una neteja del carrer Margarida Xirgu, motiu pel qual ahir es van posar cartells indicadors conforme no pot haver cotxes aparcats al carrer durant tot el matí.
Cal dir que el carrer està realment brut i és necessària aquesta neteja, de fet, des de l’associació de veïns ja hem comentat, tant amb la regidora del districte, com amb el regidor de Via Pública, la brutícia que acumulen tant aquest carrer com el carrer Seu d’Urgell degut al fang i la pols que arrosseguen els cotxes que aparquen al solar del passatge de Montserrat Roig.
Tot i la conveniència de netejar el carrer hi ha dos punts que desllueixen l’operació. Per una banda la dolenta comunicació que s’ha fet: Gairebé d’un dia per l’altre s’avisa que no es podran aparcar els cotxes al carrer. De fet a l’associació de veïns se l’ha informat avui mateix, un dia abans de la neteja. Per l’altre, donat que la previsió és de pluges per demà, molt ens temem que la netedat del carrer durarà poc, perquè el fang tornarà a aparèixer tan al solar com, a continuació, al carrer. I les voreres, que també necessiten una bona netejada, malauradament aviat tornaran a tenir aquells restes de pixum de gos que habitualment trobem 🙁
Però bé, ho mirarem pel cantó bo: tindrem un carrer en condicions durant una temporadeta. S’agraeix.

Esta entrada fue publicada en Obres. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.