Obres als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús

Per tal d’informar de les actuacions que l’ Ajuntament de Badalona i la mancomunitat de Municipis duen a terme a la zona del parc de Can Solei i Ca l’ Arnús i segons informa la regidora   del departament de Medi Ambient de l’ajuntament de Badalona, pel que fa referència a l’ entrada principal del parc de Can Solei;

quant a l’entrada per Seu d’Urgell, el que es fa és fer accessible aquesta entrada, pel que es substitueix l’escala existent per una rampa. A més es fa l’obertura directament al jardí romàntic de Can Solei, pel que aquesta part serà accessible des de fora. Això vol dir les persones amb mobilitat reduïda podran accedir a la feixa més baixa i a la intermitja, però que per anar de una a l’altra no ho podran fer per dins del parc, sinó que hauran de sortir a fora.

Pel que fa a les actuacions a dins el parc de Ca l’ Arnús

posar enllumenat i fer les canalitzacions del clavegueram del camí dels plataners fins a Sant Bru, enllumenat des de riera Canyadó fins la casa noble, sanejar el tal·lus que hi ha entre la casa noble i el camí que puja cap a la glorieta, instal·lació d’un quadre d’enllumenat de festes, condicionament de la bassa que hi ha on hi havia la casa que es va enderrocar i construcció d’una zona de jocs infantils entrant des de Sant Bru a la dreta. Finalment també s’arregla un tram de tanca i la porta de Sant Bru.

Totes aquestes actuacions tenen previst finalitzar amb un termini de 3 mesos , concretament estaran enllestides el mes de setembre

Actualització 15/06.

Avui la regidora del districte, la Montserrat Juarez, ha vingut a l’associació a explicar les obres que s’estan fent al parc. A banda del que ja havia comentat la regidora de Medi Ambient, la Montse ens ha explicat que s’obrirà un pas entre la part inferior de Can Solei i Ca l’Arnús, gairebé a tocar dels badius. També ens ha mostrat com serà la zona de jocs infantils i on quedarà instal·lada la guingeta que es posarà juntament amb els jocs infantils.

Esta entrada ha sido publicada en Parc y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.