Obres als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús

Per tal d’informar de les actuacions que l’ Ajuntament de Badalona i la mancomunitat de Municipis duen a terme a la zona del parc de Can Solei i Ca l’ Arnús i segons informa la regidora   del departament de Medi Ambient de l’ajuntament de Badalona, pel que fa referència a l’ entrada principal del parc de Can Solei;

quant a l’entrada per Seu d’Urgell, el que es fa és fer accessible aquesta entrada, pel que es substitueix l’escala existent per una rampa. A més es fa l’obertura directament al jardí romàntic de Can Solei, pel que aquesta part serà accessible des de fora. Això vol dir les persones amb mobilitat reduïda podran accedir a la feixa més baixa i a la intermitja, però que per anar de una a l’altra no ho podran fer per dins del parc, sinó que hauran de sortir a fora.

Pel que fa a les actuacions a dins el parc de Ca l’ Arnús

posar enllumenat i fer les canalitzacions del clavegueram del camí dels plataners fins a Sant Bru, enllumenat des de riera Canyadó fins la casa noble, sanejar el tal·lus que hi ha entre la casa noble i el camí que puja cap a la glorieta, instal·lació d’un quadre d’enllumenat de festes, condicionament de la bassa que hi ha on hi havia la casa que es va enderrocar i construcció d’una zona de jocs infantils entrant des de Sant Bru a la dreta. Finalment també s’arregla un tram de tanca i la porta de Sant Bru.

Totes aquestes actuacions tenen previst finalitzar amb un termini de 3 mesos , concretament estaran enllestides el mes de setembre

Actualització 15/06.

Avui la regidora del districte, la Montserrat Juarez, ha vingut a l’associació a explicar les obres que s’estan fent al parc. A banda del que ja havia comentat la regidora de Medi Ambient, la Montse ens ha explicat que s’obrirà un pas entre la part inferior de Can Solei i Ca l’Arnús, gairebé a tocar dels badius. També ens ha mostrat com serà la zona de jocs infantils i on quedarà instal·lada la guingeta que es posarà juntament amb els jocs infantils.

Esta entrada ha sido publicada en Parc y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.