Reunió amb les regidores del districte i Mobilitat i Medi Ambient

El dimarts 9 de febrer vam tenir una reunió amb les regidores del districte (Montserrat Juárez) i Mobilitat i Medi Ambient (Mercè Rius) on es van tractar diferents temes:

 • Es va demanar informació sobre les obres que afecten al parc. S’està fent una entrada accessible al costat de l’entrada principal al carrer Seu d’Urgell. Aquest accés farà accessible la zona del jardí històric de Can Solei, que fins ara era inaccessible. També se han començat les obres de construcció d’una zona de jocs infantils a Ca l’Arnús, entrant per Sant Bru a ma esquerra. Per altra banda, l’ajuntament vol fer una zona de gossos a Ca l’Arnús, però cal l’aprovació de la  Mancomunitat de Municipis.
 • Les visites que es feien al parc de Ca l’Arnús, se continuaran fent, però depenent del Museu i com una activitat com les visites al Anís del Mono. Això significa que les visites es mantindran però més puntualment.
 • Es va demanar informació sobre l’accés de cotxes al parc. Les regidores van assegurar que es controla molt l’accés de vehicles al parc i que fins i tot han demanat a l’associació que té la cessió del edifici de Can Solei que redueixin al mínim l’accés de vehicles.
 • Es va preguntar si es faria recollida selectiva de la fracció orgànica. La resposta va ser que en un any o any i mig aquest servei s’estendrà a tota la ciutat.
 • Zona 30. Hauran canvis a la zona 30. Es canviarà la prioritat de la cruïlla de Prim amb Margarida Xirgu. Des de l’associació de veïns es demana que també es pinti el pas de vianants al carrer d’en Prim. La regidora de Mobilitat explica que canviaran de lloc els contenidors de la cruïlla de la riera Matamoros amb Fluvià per facilitat la visibilitat dels vianants. També es farà un pas de vianants aixecat (a l’alçada de la vorera) al començament del carrer Seu d’Urgell. Des de l’associació de veïns es comenta la possibilitat que no es faci just al començament del carrer per la complicació que té aquella cruïlla pels vehicles.
 • Des de l’associació es demana que es revisi la situació dels contenidors de la cruïlla de Margarida Xirgu amb Seu d’Urgell, doncs cada cop estan més lluny de la vorera fent el gir complicat i reduint la visibilitat del pas de vianants de Margarida Xirgu.
 • Es demana que a l’avinguda Navarra els dies de futbol no es permeti aparcar allà on no es pot aparcar. Com a suggeriment es proposa tallar un carril els dies de futbol. Es comenta que després de Rafael Hoteles hi ha restes de formigó al asfalt. També es comenta el fet que quan plou pel carrer Seu d’Urgell baixa molt fang de l’aparcament del camp de futbol.
 • Vorera Méndez Núñez. La regidoria de districte ha demanat l’arreglo d’aquesta vorera
 • Es recorda que hi ha una reunió pendent amb Urbanisme per parlar del solar interior. La regidora del districte és conscient i continuarà insistint.
 • Aparcament al solar. Està en un estat lamentable ple de fang. Es demana fer alguna cosa per reduir l’us per gent de fora del barri. Es proposa una zona blava amb accés als veïns a preu reduït o gratuït. Les regidores no veuen factible aquesta opció.
 • La retallada de diners que té el districte és molt gran. Això genera problemes de cara a col·laborar amb les associacions de veïns.
Esta entrada ha sido publicada en Reunions y etiquetada como , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.