Els arbres de Can Solei

Fa ja uns dies tant la regidoria del Districte Primer com l’àrea de Medi Ambient de l’ajuntament es van posar en contacte amb nosaltres per informar-nos que cal tallar uns arbres a Can Solei, per la qual cosa ens convocarien a una reunió conjunta Associació de Veïns, Mancomunitat de municipis (responsable del parc), regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament i regidoria del Districte Primer.

La reunió havia de ser avui a les 16:00 i a l’hora convinguda estàvem al parc la coordinadora del Districte Primer (Montse Juárez) i una representació de l’AV Can Solei. I no ha aparegut ningú més. Si no ho hem entès malament, la reunió ha estat anul·lada per la regidoria de Medi Ambient, pel que sembla perquè no tenen clar si és realment necessari tallar aquests arbres i volen tenir més informes i/o més clars abans de donar el pas.

És ben cert que en ocasions passades el fet que es tallessin arbres al parc ha estat motiu de queixes d’entre d’altres d’aquesta associació de veïns, pel que l’esforç informatiu i l’interès en estar segurs de la necessitat de tallar-los és ben rebuda.

Ara bé, greu error de comunicació per part de la regidoria de Medi Ambient no informant correctament ni a la regidoria del Districte ni a l’AV de la cancel·lació de la reunió.

Actualització 14/9/01:

Ens ha trucat la regidora de Medi Ambient per disculpar-se pel malentès d’ahir. Segons ens ha explicat, hi ha un informe del 2005 que diu que hi ha alguns arbres del passeig central del parc de Can Solei que estan malalts i que potser convenient tallar-los. Però la regidora creu que és millor fer un nou estudi de la situació dels arbres abans de procedir a la seva tala. Per això, tot i que en un primer moment s’havia pensat directament en tallar-los (i d’aquí la reunió) finalment van canviar d’opinió a l’espera del nou informe.

Esta entrada ha sido publicada en Parc, Reunions y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.