Visita del regidor de Via Pública

Avui a l’associació hem tingut la visita del regidor de Via Pública, en Daniel Gracia, que ha vingut acompanyat de la coordinadora del Districte Primer, la Montse Juarez.

Abans d’arribar a l’associació de veïns, el regidor i la coordinadora han visitat el solar i un cop amb els veïns, hem visitat la zona de l’Avinguda Navarra i el talús que hi ha al costat del cementiri on hi ha uns llums trencats que poden ser perillosos.

A la reunió que hem fet posteriorment, s’ha demanat al regidor una actuació ràpida al solar i s’ha compromès a estudiar quin cost tindria cimentar el terra de la part on ara aparquen cotxes i arreglar la part superior i donar-nos una resposta el més aviat possible. No s’ha compromès a donar-nos una data per l’actuació, però si a que es farà.

Bé, en els propers dies s’haurien de veure en marxa les actuacions més simples que s’han comentat amb ell (com ara el tema dels llums trencats) i esperar que tiri endavant el que sigui necessari per arreglar el solar el més aviat possible.

Esta entrada fue publicada en Altres. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.