L’alcalde a Can Solei

Dilluns passat l’Alcalde de Badalona va venir a Can Solei com ja havien fet la resta d’alcaldables de les formacions polítiques amb representació a l’ajuntament. Va venir acompanyat de la Conxa Botey, actualment coordinadora d’acció ciutadana de l’ajuntament i número 6 a la llista del electoral del PSC.

Igual que vam fer amb la resta de grups municipals vam explicar a l’alcalde les nostres peticions, resumides en els següents punts:

 • Situació del solar interior Méndez Núñez – Margarida Xirgu
 • Manca de voreres al carrer de Méndez Núñez
 • Manteniment de la plaça de Les Gavines
 • Actuació urbanística a l’avinguda Navarra

A banda d’aquests quatre punts, també vam incidir en la necessitat de que quan s’hagi de fer una actuació als nostres carrers, es tingui en compte l’opinió dels veïns.

Sobre els punts tractats, l’alcalde va dir que no es podia fer un garatge al solar (petició d’alguns veïns) perquè és un solar d’equipaments i garatge no és un equipament. Davant la nostra observació de que es podria requalificar, la seva resposta va ser que és molt complicat. El que va dir és que el que es pot fer és asfaltar la zona que ara es fa servir d’aparcament per tal que al menys no generi la pols i el fang que fan impossible mantenir nets els balcons que donen al solar. Ara cal esperar que sigui així el més aviat possible.

Sobre les voreres de Méndez Núñez va dir que ho estudiarien, sobre la plaça de Les Gavines que ens informarien del perquè s’ha fet la rampa i sobre l’actuació urbanística de l’avinguda Navarra, ens va dir que de moment s’ha d’adjudicar l’obra del nou estadi de futbol i que tot el conjunt encara trigarà en fer-se realitat. Sobre aquest punt vam incidir en la necessitat de que juntament a les noves vivendes es faci algun equipament i va dir que possiblement s’aprofitaria part del terreny per fer l’ampliació del col·legi Artur Martorell.

Esta entrada fue publicada en Altres. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a L’alcalde a Can Solei

 1. Mylene dijo:

  …ampliacio de l’Artur Martorell?
  Ja hi tornem! Ara una linia, ara dos, ara una, ara dos,….La vertitat es que als pares i mares d’Artur Martorell ens tornan bojos. Quan van construir l’escola nova es va demanar que fos de dues linies…van dir que no. Quan ja estava feta l’escola per una linia, ens van posar durant dos anys dues linies, treient classes y possant una ‘caseta’ (com l’anomenen els nens) prefabricada. Despres van dir que Artur Martorell seria sempre una escola d’una linia (de fet ara, ho tornem a ser, amb dues classes a P5 y 1er).
  I ara, «…s’aprofitara part del terreny per fer l’ampliació del col·legi Artur Martorell…»
  Una altra vegada dues linias? Escola-Institut? o que?

 2. carlos dijo:

  Ja tens raó ja. A Badalona dóna la sensació de que hi ha un gran nivell d’improvisiació, al menys en quan a educació i l’Artur Martorell és un bon exemple:
  * L’escola es va fer d’una línia i quan ja estava feta es va decidir fer-la de dos, per la qual cosa és va afegir el barracó.
  * Desprès van decidir fer una escola nova dins del parc. Fins i tot tenia nom, de manera que haurien tres escoles molt properes: Artur Martorell, Lola Anglada i la nova (no recordo ara el nom que li havien posat).
  * Ara sembla ser que la nova escola no es farà i que el terreny on anava (i més) passarà a ser la nova escola Lola Anglada amb dues línies.

  I tot això en 5 anys. L’any vinent potser tenim un altre plantejament…

 3. jordi dijo:

  Aprofito per demanar que insistiu en la necessitat de posar algunes barreres als ‘nois’ que aprofiten la plaça per fer skate…apart del soroll desagradable, trencant el mobiliari urbà (i amb els temps que corren…) i , a més , si els hi crides l’atenció o els recomanes que vagin a la pista d’skate que l’ajuntament ha consstruït molt a prop, t’arrisques a tenir un desagradable incident per la malaeducació de la qual fan gala algun dels ‘nois’ —–

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.