Solar interior Can Solei

Imagineu tenir al costat de casa una nau industrial en obres constantment!!   Sorolls , cops de martell, camions,  espurnes , olors, doncs això es el que  l ‘Ajuntament de Badalona ens ha col·locat a tots els veïns de l’ illa interior de can solei ( entre margarida Xirgu i Mendez Nuñez) un taller de escultures o això diuen tot i que es munten festes particulars, fins i tot s’ han fet una terrasseta il·legal per prendre el sol.

I jo em pregunto que hem fet per mereixia això, si paguem els impostos de primera com tots el ciutadans de BADALONA, però som de segona, tenim un descampat de rates i pols al ven mig de Badalona centre,  aquests descampat abans tancat als vehicles es va obrir en part per la pressió del taller per poder passar els camions, i clar com queda malament obrir únicament per ells , doncs ara aparquen mig Badalona i els molesta.

Als veïns també molesta, la pols , el fang, la brutícia selvàtica de les males herbes, els mosquits que genera.

Si no tenim prou amb la nau industrial nova imposada per l’ ajuntament, ni amb l’ aparcament indiscriminat , el fang i la brutícia, podem posar grups d’adolescents desfermats en el consum de droga i alcohol, totes les tardes i nits de la setmana, tràfic i consum de drogues sota els balcons dels veïns.

Uns veïns que han pagat 50 milions de les antigues pesetes pensant que venien a viure  a una de les zones més tranquil·les i netes de BADALONA.

Hem fet reunions amb la responsable de l’ ajuntament a la zona moltes vegades però aquesta regidora no aporta cap solució ,

Només ens queda ensenyar a tots els ciutadans de Badalona, que es Can Solei,  i com estar ara, per si podem ajudar al altres veïns que pensen a venir a viure a la nostra zona, compte!.

Imatge on es veu la nau

Imatge on es pot veure la porta d'entrada a la nau

Esta entrada ha sido publicada en Solar y etiquetada como , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.